Haidong Gumdo Mikkeli

Kurssit

SEURAAVA PERUSKURSSI ALKAA 2.10.2019

Peruskurssi alkaa! Peruskurssi on suunnattu kaikenikäisille, joskin suositus alaikäraja on 10 vuotta. Kurssi soveltuu erityisesti henkilöille joilla ei ole aikaisempaa kamppailulajitaustaa, ja saavat pidemmän linjan harrastajatkin uutta oppia. 

Rakennamme kurssin aikana fysiikkaa erilaisilla fyysisillä lihaskunto-, sekä yksilö-, ja pariharjoitteilla tukemaan kamppailulajiharrastusta siten että kurssin jälkeen sinulla on entistä paremmat valmiudet monipuoliseen harrastamiseen, sekä myös itsepuolustukseen. Opit kurssin aikana Korealaisen miekkailun perusteita sekä hieman myös aseetonta puolustautumista.

Harjoittelu pidetään turvallisena ja hallittuna sekä toteutetaan siten että harrastuksen riskitaso pysyy mahdollisimman matalana. Lisäksi lähtökohtana on että harjoittelu tehdään jokaisen omista valmiuksista sekä fysiikasta riippuen. Eli kynnystä harrastamiseen pyritään pitämään mahdollisimman matalana ja lajiharjoitukset soveltuvana kaikille.Kurssia suositellaan erityisesti sellaisille henkilöille jotka tekevät "näyttöpäätetyötä" tai joilla ei ole aikaisempaa kamppailulajitaustaa.

Harjoitusajat:

Keskiviikkoisin klo 17:00 - 18:30 Kamppailuareenalla
Perjantaisin klo 17:00 - 18:30 Kamppailuareenalla

Huom! Salit ja ajat saattavat muutua koulujen omien käyttöjen vuoksi. Seuraa harjoituskalenteria aktiivisesti!

Kurssille voi liittyä mukaan vielä ensimmäisten viikkojen aikana. Lisäksi kurssiin kuuluu n. kuukauden maksuton tutustumisjakso, jonka aikana voit tutustua kurssiin ilman sitoumusta.

Harjoittelupaikka

Kamppailuareena Mikkeli
Suur-Savonkatu 1-3, Mikkeli
Googlen kartta
Tarkempi opaskartta


Varusteet

Harjoittelemme paljasjaloin. Varusteiksi riittää verryttelyhousut sekä t-paita. Kurssin alussa hankitaan harjoitteluväline (puumiekka).


Hinta

Aikuiset (yli 18 v) 80 €
opiskelijat sekä alle 18v) 60 €

Lisätietoja

Arto Nykänen puh. 0505815659

Arto.nykanen[a]gmail.com

Rekisteröinti

Ilmoittaudu kurssille tästä


Tulevat harjoitukset 2020
PvmRyhmäPaikka
27.11.Kaikki vyöarvot  !PKA alue...
30.11.vapaavuoro
1.12.Kaikki vyöarvotKA alue...
2.12.VapaavuoroKA alue...
3.12.VapaavuoroKA alue...