Haidong Gumdo Mikkeli

Harjoitukset

HARJOITUKSET TALVI- JA KEVÄTKAUDELLA 2018-2019

Voimassa 4.9.2017 - 27.5.2018

PÄIVÄAIKAPAIKKARYHMÄ
Ma
20:00-21:30
KA; Alue 1vapaavuoro
Ti
17:00-18:30
KA; Alue 3Yhteisvuoro
Ke17:00-18:30
KA; Alue 3vapaavuoro


Pe
17:00-18:30
KA; Alue 3yhteisvuoro
* KA tarkoittaa Kamppailuareenaa


YLEISIÄ SALIKÄYTTÄYTYMISSÄÄNTÖJÄ

 • Kumarra aina saliin tullessasi ja sieltä poistuessasi
 • Kumarra aina harjoitusalueelle tullessasi ja sieltä poistuessasi (vain harjoituksen alussa ja lopussa). Ohjaajan ollessa paikalla, kumarrus hänen suuntaansa.
 • Mestarin tai ohjaajan tullessa harjoitusalueelle, kumarrus häntä kohti.
 • Vältä myöhästymistä. Jos joudut lähtemään harjoituksista etuajassa, kerro siitä ennen harjoitusten alkua ohjaajalle.
 • Älä poistu salista kesken harjoitusten ilman lupaa. Harjoitusten vetäjän tulee aina tietää, missä harjoittelijat ovat.
 • Jos sinulla on kysyttävää harjoitusten aikana, kysy rohkeasti, muista korrekti käyttäytyminen.
 • Harjoitussalissa ei saa juoda, syödä, kiroilla, hälistä, pelleillä tai muulla tavalla häiritä opetusta. Juomiseen annetaan erikseen lupa.
 • Sormien ja varpaiden kynnet on pidettävä lyhyinä. Terävät tai liian pitkät kynnet voivat olla vaaraksi sekä itselle että muille.
 • Harjoituksissa ei saa pitää koruja, kelloja, hiussolkia tai muita vastaavia.
 • Jalkojen tulee olla puhtaat.
 • Matkapuhelimet tulee pitää äänettömällä.


OMAEHTOINEN HARJOITTELEMINEN

Seura on jo jonkin aikaa tarjonnut tilaisuutta omaehtoiseen harjoittelemiseen seuran vapailla vuoroilla. Omalla ajalla harjoitteleminen on äärimmäisen tärkeää jos haluaa kehittyä paremmaksi miekkailijaksi. Oikotietä onneen ei ole ja se vaatii paljon harjoittelua omalla ajallaan. Vapaa vuoro on kirjattu harjoituskalenteriin kahdella tapaa:
I. Vuoron kohdalla lukee "Vapaavuoro"
II. Vuoron kohdalla lukee jokin ryhmä, mutta perässä punaisella !PERUUTETTU! JA lisätiedoissa maininta: "Vuoroa voi käyttää omaehtoiseen harjoitteluun".

Lisätietokenttä kannattaa lukea, jos siellä vaikka lukeekin muu syy miksi harjoitus on peruttu, kuten koululla on jokin tapahtuma yms.

Artolle pitää kuitenkin ilmoittaa ennakkoon vaikka sähköpostilla tai tekstiviestillä omaehtoisesta harjoittelusta seuran vapailla vuoroilla, jotta saadaan ainakin ovet ajoissa auki.

Arto vastaa poissa ollessaankin tilojen käytöstä, joten edellytämme luonnollisesti hyvää käytöstä ja paikan ja niiden varusteiden kunnioittamista ja siistinä pitämistä. Jos kerrankin tulee sanomista tilojen käytöstä ja epäasiallisesta käytöksestä, seuran nimissä olevien tilojen käyttö omaehtoiseen harjoittelemiseen päättyy välittömästi.

Oman ja toverin turvallisuuden vuoksi on muistettava pitää riittävä turvaetäisyys toisiinsa. Jos jokainen tekee liikesarjoja, niin kannattaa perustaa ryhmiä, jossa tehdään samaa liikesarjaa. Tällöin liikutaan samassa syklissä eikä yhteentörmäyksiä tule niin usein.

Vapaissa harjoituksissa annetaan muiden harjoitella rauhassa eikä puututa toisen virheisiin. Omaehtoisissa harjoituksissa harjoitellaan rutiinia aikaisemmin opetettuihin asioihin. Jos epäilet tekeväsi jokin asian väärin, niin varmista oikea tekniikka vastuuvalmentajaltasi.

Lisätietoja ja ohjeita saa Arto Nykäseltä soittamalla tai viestittämällä!


Tulevia tapahtumia 2022
PvmTapahtumaPaikka
28.5.Mestari Chul-Kyng...Kamppail...
11.-12.6MiekkatanssileiriPäämajak...
Tulevat harjoitukset 2022
PvmRyhmäPaikka
24.5.keskitaso, edis...ka3
25.5.Yhteisvuoro (Pa...KA alue...
27.5.Yhteisvuoro (Pa...
31.5.keskitaso, edis...ka3
1.6.Yhteisvuoro (Pa...KA alue...